Agentia de Creatie

Despre - Agentia de Creatie

Agentia de Creatie este o echipa tanara si totusi experimentata, mereu in pas cu noile tendinte si tehnologii in ceea ce priveste publicitatea vizuala si nu numai atat, inovatiile in aria de Web Development fiind numeroase si de amploare.

Echipa noastra are in medie o experienta de peste 4 ani in domeniu, cunostinte vaste, idei originale, cu un target al calitatii la cel mai inalt nivel, de multe ori mai inalt decat al clientului, nicidecum mergand pe principiul: “E suficient de bine“, ci indeplinindu-si sarcinile poate mai mult decat s-ar astepta clientul si implicit utilizatorul care primeste informatia creata de echipa Agentia de Creatie.

Colaborarile active si in prezent in peste 10 tari din Europa cat si din Statele Unite ale Americii, cat si portofoliul diversificat, ne recomanda ca fiind un partener de incredere pentru oricine hotaraste ca este timpul sa isi conturereze sau sa isi reimprospateze imaginea online, indiferent ca este vorba de imaginea personala sau a afacerii pe care o detine.

Desi Agentia de Creatie ofera o multitudine de servicii, reuseste sa mentina un ritm rapid al finalizarii proiectelor. Ramanand in permanenta legatura cu clientii si intelegand dorintele acestora, colaborarea va fi una excelenta si rezultatele vor fi pe masura.

Peste

150

site-uri de prezentare.

Peste

75

magazine online.

Peste

500

materiale grafice.

Incepand de la proiecte simple si pana la solutii e-commerce complete, putem da viata ideilor, atat in ceea ce priveste aspectul, cat si functionalitatea.
Cateva cuvinte des intalnite in vocabularul nostru: PHP, MySQL, JAVASCRIPT, XHTML, CMS, E-COMMERCE, GRAPHIC, MOBILE, MOTION, APPS, HOST etc.