Mobile Version iPhone iOS Android - Agentia de Creatie

Mobile version

Piata telefoanelor mobile s-a dezvoltat intr-atat de mult din 2007 incat nimeni nu a prevazut expansiunea telefoanelor de tip smartphone. Practic, odata cu lansarea modelului gandit de Steve Jobs, lumea telefoanelor mobile intra intr-o noua era, redefinind totalmente conceptul de utilizare a unui telefon mobil.
Astazi, un terminal de tip smartphone ne ajuta in viata de zi cu zi prin tot felul de aplicatii pe care le descarcam contra cost sau gratuit, aplicatii care acopera toate domeniile noastre de interes, de la informatii generale sau dintr-un anumit domeniu si pana la entertainment.
Marile corporatii si majoritatea firmelor, indiferent de dimensiunea lor si care vor sa tina pasul cu ultimele tehnologii pentru a fi cat mai aproape de clienti, ofera o atentie speciala dezvoltarii de site-uri web special adaptate telefoanelor de tip smartphone.
Inevitabil, s-a creat o noua industrie, cea a aplicatiilor pentru telefoanele mobile si optimizarea site-urilor pentru a putea fi accesate mai usor. La inceput, site-urile pe care le puteai accesa prin intermediul telefonului se incarcau greu, afisand doar o mica parte  a informatiilor de pe site.
Datele statistice arata faptul ca tot mai multe pagini web sunt accesate prin intermediul telefoanelor inteligente sau tabletelor.

Impulsionate si de imbunatatirea permanenta a vitezei internetului mobil, practic, telefoanele de tip smartphone pot inlocui cu succes un laptop sau desktop, deoarece ofera toate facilitatile pe care le poate avea un client si chiar isi arata intentiile de a fi cat mai prezente in viata cotidiana, traficul pe internet de pe terminale mobile ajungand chiar si pana la 35% in unele regiuni de pe glob.
De aceea, recomandam tuturor celor interesati pentru o promovare online completa sa tina cont si de acest aspect pe care nu va permiteti sa-l neglijati, dat fiind procentajul extrem de mare al vizitelor pe site de pe terminale de tip smartphone si tableta.
Agentia de Creatie vine in ajutorul dvs. prezentandu-va cele mai bune si mai avantajoase solutii cu privire la crearea si optimizarea site-ului pe care il detineti pentru a putea fi accesat si vizualizat cu usurinta de pe telefoanele de tip smarphone si tableta.

  • Date Celulare

  • WiFi

  • Internet LAN

  • 2011

  • 2012

  • 2013