Web design-ul – arta contemporana

Web design-ul – arta contemporana

Termenul de web design a fost folosit, pentru prima oara, inca de la inceputul internetului. El reprezenta, efectiv, crearea unui site mai mult cu ajutorul limbajului de programare. In zilele noastre insa, web designul a capatat o cu totul alta forma. Reprezinta totalitatea instrumentelor ce alcatuiesc un site: conceptul, programarea, asezarea elementelor in pagina, inserarea datelor, dar si optimizarea site-ului pentru a fi la curent cu tehnologiile actuale.
Asadar, doar sa ai continut de calitate nu mai este suficient. E nevoie de mult mai multe elemente care sa incante ochiul utilizatorului si sa capteze atentie. E ca atunci cand iei masa la un restaurant de lux. Gustul mancarii este excelent, aspectul impecabil. Avand aceste lucruri in minte, putem spune ca web designul este o arta.

Cine suntem?

Suntem o echipa de artisti digitali ce, in urma cu 4 ani, am pus bazele unei agentii de web design in Bucuresti, insa ne bucuram de colaborari atat in tara, cat si peste hotare, serviciile noastre aducand calitate pana in Statele Unite.
Targetul nostru este sa depasim asteptarile clientilor, iar feedback-ul pe care il primim inapoi ne da energie sa continuam sa facem ceea ce iubim.

Ce oferim?

Branding – Brand-ul este un nume, un logo sau orice alt element care face ca bunul unui comerciant sa se diferentieze de al altuia si care creaza o imagine despre produsele promovate. Branding-ul este strategia prin care acea imagine este creata in mintea clientilor tai. Din definitie ne dam seama de ce acest lucru este important pentru business-ul tau. Daca exista competitori in domeniul tau de activitate, atunci branding-ul trebuie sa fie realizat extrem de bine, pentru a iesi in evidenta, totodata reflectand elementele carateristice ale afacerii tale.
Principiul dupa care agentia noastra de web design se ghideaza in crearea unui brand este ca el trebuie sa aduca clientilor o valoare practica, dar si emotionala. Ce inseamna asta? Daca produsul comercializat de tine satisface nevoile cumparatorului, dar se si identifica cu un sentiment (ex: acesti pantofi ma fac sa ma simt mai puternic), noi ne-am atins obiectivul.

Social Media – Nu mai este un secret ca retelele de socializare inlesnesc legatura dintre oameni. Cu ajutorul lor, utilizatorii pot comunica usor gasind teme, interese si locatii comune. De aceea, prezenta afacerii tale in social media te poate ajuta sa iti gasesti clientii potriviti.

Avantajele unui business pe retelele de socializare:

  • Comunicare facila cu clientii
  • Costuri de promovare mai mici fata de marketingul traditional
  • Targetarea clientilor in functie de anumite criterii selectate de tine (varsta, sex, interese, etc)
  • Monitorizarea in timp real a campaniilor de marketing

Prin decizia de a promova afacerea ta in social media, brandul capata constientizare din partea utilizatorilor interesati. Agentia noastra de web design iti poate crea strategia perfecta, astfel incat produsele tale vor fi promovate doar oamenilor potriviti afacerii tale, folosind resursele cat mai eficient posibil.

SEOSearch Engine Optimization se refera la optimizarea tuturor elementelor ce alcatuiesc un site pentru a putea fi cat mai vizibil in momentul in care clientii cauta un produs. Cand un potential client are o nevoie el introduce in motoarele de cautare anumite cuvinte cheie. In urma acestei cautarii, rezulta un numar de pagini relevante nevoii lui. Cu cat site-ul tau apare mai sus, datorita acestor cuvinte, cu atat ai mai multe sanse sa faci o vanzare.

Dar SEO reprezinta mai mult decat gasirea cuvintelor cheie, si anume:

  • Optimizarea elementelor media din site-ul tau pentru o viteza de incarcare ridicata
  • Continut relevant si original
  • Adaptarea site-ului pentru versiunea mobile

Optimizarea SEO a site-ului tau este un proces ce se dezvolta in timp si necesita permanenta monitorizare si adaptare la schimbarile conditiilor motoarelor de cautare. Avem experienta necesara asfel incat sa fim alaturi de tine in acest proces, pentru ca afacerea ta sa fie cat mai vizibila in mediul online.
Pasiunea noastra pentru web design ne face sa credem ca putem dezvolta cu succes pasiunea ta. Daca si tu crezi acest lucru, asteptam cu interes intrebarile tale despre tot ce inseamna crearea si promovarea unui site web.