Marketing.

Marketing.

Marketing & advertising.Brand management. Strategic marketing. Audit marketing.

Branding-ul este imaginea de ansamblu a unui serviciu sau produs al unei companii. Acesta este suma tuturor căilor de comunicare prin care se face cunoscut.

Fiecare brand caută să se poziționeze cât mai eficient pe piață, și ca percepția pe care o are publicul să fie cât mai bună și mai apropiată de realitate.
Noi te ajutăm ca firma ta să aibă imaginea dorită, astfel încât brandul să se întipărească foarte bine (pozitiv) în mintea clienților și să genereze încredere.

Marketing Strategy - Marketing.

Toate campaniile pe care noi le întreprindem au mereu la bază o strategie de marketing și un scop foarte bine definit.

Marketingul strategic este procesul prin care îți concentrăm eficient resursele disponibile pentru a ne putea folosi de oportunitățile existente. Toate acestea, cu scopul de a-ți crește vânzările și cota de piață.

Facem o analiză detaliată a imaginii business-ului tău pentru a identifica ce funcționează și ce nu. Dacă afacerea ta nu este atât de bine poziționată pe piață, dacă nu ai rezultatele prevăzute sau chiar dacă faci un rebranding, un audit de marketing este necesar pentru a-ți identifica problemele.

Astfel, măsurăm rezultatele afacerii tale.

Totodată, pe baza auditului efectuat, îți putem realiza o strategie de marketing cât mai bună. Auditul se efectuează la nivelul intern al unei firme sau la nivelul extern. Prin acest proces vom identifica problemele existente în firma ta, ca de exemplu: nemulțumirile clienților sau ale angajaților, disfuncționalitățile interne sau externe.

Pentru ca implementarea sa fie una de succes, incepem prin a pune toate ideile pe hartie, stabilim structura proiectului si utilizatorii vizati, si apoi realizam un ghid vizual care reprezinta scheletul paginilor, wireframe-ul. Acesta contine toate informatiile referitoare la aranjarea in pagina, structurarea continutului, functionalitatea butoanelor si interactiunea dintre pagini. Din acest moment avem o imagine clara despre cum va interactiona utilizatorul cu site-ul. Un alt pas important este crearea identitatii vizuale prin alegerea corecta a culorilor si a fonturilor care trebuie sa fie in deplina concordanta cu brandul dumneavoastra.

Dupa lansarea site-ului ne ocupam si de campaniile de publicitate online folosind bannere web, Facebook Ads si Google AdWords astfel incat sa atragem cat mai multi utilizatori. In functie de profilul afacerii tale alegem metodele cele mai avantajoase pentru promovare.

Noi stim foarte bine sa facem aceste lucruri si cum sa transformam un site banal intr-unul extraordinar.
Nu facem proiecte de duzina, fiecare website este special construit in functie de persoana si de business-ul sau ideea acesteia. Pentru noi este o noua provocare si tocmai acesta este motivul pentru care lucram cu entuziasm de fiecare data. Provoaca-ne si te vom incanta!

Transforma-ti ideea in business!