Marketing.

Marketing.

Marketing & Advertising.Brand management. Strategic marketing. Audit marketing.

Branding-ul este imaginea de ansamblu a unui serviciu sau produs al unei companii. Acesta este suma tuturor clilor de comunicare prin care se face cunoscut.

Fiecare brand cauta sa se pozitioneze cât mai eficient pe piata, si ca perceptia pe care o are publicul sa fie cât mai buna si mai apropiata de realitate.
Noi te ajutam ca firma ta sa aiba imaginea dorita, astfel încât brandul sa se întipareasca foarte bine (pozitiv) în mintea clientilor si sa genereze încredere.

Toate campaniile pe care noi le întreprindem au mereu la baza o strategie de marketing si un scop foarte bine definit.

Marketingul strategic este procesul prin care îti concentram eficient resursele disponibile pentru a ne putea folosi de oportunitatile existente. Toate acestea, cu scopul de a-ti creste vânzarile si cota de piata.

Facem o analiza detaliata a imaginii business-ului tau pentru a identifica ce functioneaza si ce nu. Daca afacerea ta nu este atât de bine pozitionata pe piata, daca nu ai rezultatele prevazute sau chiar daca faci un rebranding, un audit de marketing este necesar pentru a-ti identifica problemele.

Astfel, masuram rezultatele afacerii tale.

Totodata, pe baza auditului efectuat, îti putem realiza o strategie de marketing cât mai buna. Auditul se efectueaza la nivelul intern al unei firme sau la nivelul extern. Prin acest proces vom identifica problemele existente în firma ta, ca de exemplu: nemultumirile clientilor sau ale angajatilor, disfunctionalitatile interne sau externe.

Pentru ca implementarea sa fie una de succes, incepem prin a pune toate ideile pe hartie, stabilim structura proiectului si utilizatorii vizati, si apoi realizam un ghid vizual care reprezinta scheletul paginilor, wireframe-ul. Acesta contine toate informatiile referitoare la aranjarea in pagina, structurarea continutului, functionalitatea butoanelor si interactiunea dintre pagini. Din acest moment avem o imagine clara despre cum va interactiona utilizatorul cu site-ul. Un alt pas important este crearea identitatii vizuale prin alegerea corecta a culorilor si a fonturilor care trebuie sa fie in deplina concordanta cu brandul dumneavoastra.

Dupa lansarea site-ului ne ocupam si de campaniile de publicitate online folosind bannere web, Facebook Ads si Google AdWords astfel incat sa atragem cat mai multi utilizatori. In functie de profilul afacerii tale alegem metodele cele mai avantajoase pentru promovare.

Noi stim foarte bine sa facem aceste lucruri si cum sa transformam un site banal intr-unul extraordinar.
Nu facem proiecte de duzina, fiecare website este special construit in functie de persoana si de business-ul sau ideea acesteia. Pentru noi este o noua provocare si tocmai acesta este motivul pentru care lucram cu entuziasm de fiecare data. Provoaca-ne si te vom incanta!

Transforma-ti ideea in business!