Web development.

Web development.

Web development.There’s an app for that.

O aplicatie are utilitatea si structura unui program de calculator, cu particularitatea de a fi utilizata pe telefonul inteligent pe care il detineti sau pe retelele de socializare, cum ar fi Facebook. Aplicatiile pot avea caracter comercial, astfel, daca aveti o idee buna cu privire la dezvoltarea unui joc sau oferiti un serviciu care sa aduca beneficii utilizatorilor, crearea unei aplicatii mobile sau pe retelele sociale ar putea reprezenta o afacere de succes.

Odata cu lansarea smartphone-urilor, industria IT a dezvoltat o noua ramura ale carei limita este doar imaginatia omului. Vorbim aici despre aplicatiile mobile, adaptate in conformitate cu orice sistem de operare existent pe piata, in principal, vorbim despre Android, iOS si Windows Phone.

Statisticile releva faptul ca anual sunt descarcate miliarde de aplicatii de toate felurile, de la jocuri, pana la aplicatii pentru retele sociale, site-uri de tip e-commerce, aplicatii pentru vizualizarea diferitelor versiuni de documente si prezentari, iar lista ar putea continua.

De asemenea, daca detineti un anumit site, o aplicatie mobila va va ajuta sa castigati si mai multa popularitate, data fiind usurinta in utilizarea acestora. Avantajele pe termen lung ale unei aplicatii reprezinta, in principal, cresterea popularitatii afacerii si in final, monetizarea acesteia. Programatorii nostri vor colabora cu dumneavoastra pentru a obtine varianta cea mai buna in ceea ce priveste dezvoltarea unei aplicatii de succes din toate punctele de vedere.

Agentia de Creatie va ofera posibilitatea de a va dezvolta propria aplicatie, plecand de la ideea pe care o aveti sau afacerea pe care o detineti. Aplicatiile vor fi valabile si optimizate pentru orice sistem de operare, pentru a va spori sansele de a avea o popularitate si mai mare in randul utilizatorilor, indiferent de telefonul folosit.

Transforma-ti ideea in business cu servicii de web design si web development!