Social media.

Social media.

Servicii Social Media.Earn your likes.

Social Media reprezinta o componenta importanta a strategiei de promovare a oricarei companii. De ce? Pentru ca este una dintre modalitatile de comunicare directa cu clientul, genereaza lead-uri si brandawareness.

In ultima perioada atentia consumatorului s-a micsorat ajungand undeva la cateva secunde per postare datorita fluxului informational caruia trebuie sa ii faca pe de alta parte efortul pe care trebuie sa il faca companiile pentru a mentine un continut curat, creativ si atractiv a crescut considerabil.

Principalele caracteristici pe care trebuie sa le ai in considerare sunt: obiectivele pe care le stabilesti pentru strategia ta(brand awareness,generare de lead-uri…), timpul, deoarece publicul targetat de tine poate reactiona intr-o anumita perioada a zilei care trebuie identificata, platformele alese cu grija sunt vitale pentru o comunicare eficienta si nu in ultimul rand misiunea si mesajul, cea mai importanta caracteristica, deoarece mesajul pe care vrei sa il transmiti trebuie sa fie ajunga si sa fie perceput de catre consumator intr-o maniera care sa iti evidentieze afacerea.

In momentul in care bazele unei strategii sunt puse urmeaza ca instrumentele sa intre in actiune pentru a creea un content calitativ. Combinatiile armonioase intre tool-uri duc la un rezultat care garanteaza un continut creativ si atractiv.

Putem spune cu mandrie ca suntem niste “mesteri” in adevaratul sens al cuvantului deoarece manevram cu maestrie instrumentele folosite in social media. Am construit o poveste si totodata o cumunitate in jurul fiecarui brand cu care am colaborat.

Transforma-ti ideea in business!